dimecres, 19 d’octubre del 2016

IV Festival de Músiques en Terres de Cruïlla. La Sénia, octubre de 2016.



 
Tota la informació a https://musiquesenterresdecruilla.wordpress.com/

Diumenge 23 d'octubre, de 12 a 14 h. al recinte de la Fira d'Artesania de la fusta
Tallers de jota cantada i jota ballada. Activitat gratuïta oberta a tot tipus de públic. Animat a participar i conèixer una de les nostres danses més tradicionals.

Dissabte 29 d'octubre de 9 a 18 h. a l'auditori del Centre Obrer

Jornada:Música i Literatura. Amb la participació de estudiosos, escriptors i músics dels territoris de parla catalana que ens parlaran des de la vessant teòrica i la vessant pràctica, amb demostracions i tallers. Hi participaran Carles Duarte, escriptor i lingüista, president del CONCA. Josep Sebastià Cid, professor del territori. Jesús Maria Tibau, Jesús Fusté, Toni Just, Jordi Llavina, Mirna Vilasís, Xavi Múrcia, Xavier Túrnez i Daniel Sesé, Montse Castellà i Laura Borràs, Josep Ollé. Tots ens parlaran i ens explicaran els seus treballs sobre poetes com Montserrat Abelló, Joan Vinyoli, Desideri Lombarte, Gerard Vergés, Joan Maragall i altres...
Per participar a la jornada cal fer la inscripció i el pagament a :
https://musiquesenterresdecruilla.wordpress.com/inscripcio-ed-16/ 

Dissabte 29 d'octubre a les 18,30 h a l'auditori del Centre Obrer

Presentació de l'espectacle Visitacions. O la concepció de l'Immaterial. 
Acció artística que lliga elements del patrimoni immaterial  de les Terres de l'Ebre amb la música i la literatura de la nostra terra.
Activitat gratuïta oberta a tots els públics.

Dissabte 29 d'octubre a les 22 h a la Casa de Cultura de la Sénia

Concert de Músiques en Terres de Cruïlla amb la participació dels cantautors Joan Rovira (Terres de l'Ebre) i Andreu Valor (País Valencià) acompanyats per la Banda de Música de l'Agrupació Musical Senienca dirigida per Pep Vila.
Ens interpretaran peces dels seus darrers discos.
Venda d'entrades a les oficines de l'Agrupació Musical Senienca (C/ Bisbe Berenguer de Prats, 7.), de 11 a 13 h. de dilluns a divendres. Reserva telefònica i informació 679364008

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada